close

Contact rapid

Serviciile noastre: Realizare de pardoseli din lemn masiv si scari de lemn, obiecte din fier forjat prelucrate manual, tamplarie lemn.

close

Formular de comandă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  DAGROM FLOORS reprezintă rezultatul muncii de peste două  decenii a unui grup de trei prieteni:

   

  • Romeo CIUCANU –  în domeniul pardoselilor din lemn masiv și a scărilor; activând în domeniul montajului și finisajului pardoselilor din lemn masiv și a scărilor de diferite tipuri din anul 2001, este tehnician în domeniul construcțiilor cu specializare în domeniul finisajelor interioare, în special a celor în care este folosit lemnul, cu toate aplicațiile sale.
  • Radu ARON – în domeniul făuririi de obiecte din fier forjat, prelucrat manual; activează în acest domeniu din anul 1992, desfășurându-și activitatea atât în străinătate, timp de aproape 20 de ani cât și în România. Măsura valorii sale a fost dată de obținerea Premiului II la Concursul European al Artizanilor în Fier, desfășurat în Italia, în anul 2012. Creator al unor lucrări Unicat de referință și cu o foarte mare valoare artistică și practică.
  • Mihai RUSU, în domeniul tâmplăriei tradiționale, continuator al unei tradiții de familie de peste 70 de ani, un împătimit al lucrului temeinic, tradițional de realizare a tâmplăriei: îmbinări în cepuri, fierărie aparentă, ferecături cu fier realizate manual, încuietori manuale, etc.

  Suntem o  echipă. FACEM LUCRURI.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.